Shop hier de mooiste, liefste en fijnste KAARTEN & A5 POSTERS vol liefde en mooie wensen. | Bestelling ophalen in Lichtenvoorde = Mogelijk | Op zoek naar woorden op maat? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Sale!
  Miniposter A5 - De kleur van je hart - Foto Miniposter 148x210 mm - De kleur van je hart
  Je bent meer dan het label dat ze je opspelden. Vergeet dat alsjeblieft niet.  De kleur van je hart, daar gaat het om, dat is alles wat telt, voorbij de buitenkant en de labels die jij en ik krijgen opgespeld.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Getekend - Foto Miniposter 148x210 mm - Getekend

  Miniposter – Getekend

   1,75
  Niemand is zonder pijnlijke wonden, littekens en blauwe plekken. Niemand. GETEKEND We dragen ze, jij en ik, pijnlijke wonden van intens verdriet, ze gaan schuil achter onze glimlach, zodat niemand het ziet, maar we mogen trots zijn, ze omarmen als deel van ons verhaal, want ze tekenen jou, ze tekenen mij, ze tekenen ons allemaal.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Je eigen stroom - Foto Miniposter 148x210 mm - Je eigen stroom
  Je hoeft de kudde niet te leiden, maar volg altijd je eigen stroom. Zonder te hoeven trekken en te duwen, door mee te bewegen op je eigen stroom, creëer je mogelijkheden in plaats van weerstand, volg je vol vertrouwen, intuïtief je droom.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Kijk naar het positieve - Foto Miniposter 148x210 mm - Kijk naar het positieve
  Een mooie reminder voor als het net iets te vaak donker blijf in gedachten. Kijk naar wat goed in plaats van fout. Kijk naar wat lief in plaats van stout. Kijk naar wat voor in plaats van tegen. Laat het positieve zwaarder wegen.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Leven in de mooiste kleuren - Foto Miniposter 148x210 mm - Leven in de mooiste kleuren

  Miniposter – Leven

   1,75
  Kijk verder dan het grijs en het grauw, en vind de kleuren die passen bij jou. LEVEN Zoek niet naar zwart, kijk verder dan het wit, hou je nergens aan vast, laat het maar gebeuren, want tussen alle regels, in de talloze tinten grijs, vind je het échte leven, in de mooiste kleuren.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Mens - Foto Miniposter 148x210 mm - Mens

  Miniposter – Mens

   1,75
  Niets menselijks is ons vreemd, toch!? Dat maakt ons tot wie we zijn .. MENS Niet alles in jou en mij is geluk, vrolijk en blij. Er is donker en zwaar, soms verdriet en naar. Laat het er maar zijn, deel van het jou en mijn, want daar waar dit alles samenkomt, puur en fijn, dat is het wat ons maakt tot wie we zijn.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Openbloeien - Foto Miniposter 148x210 mm - Openbloeien

  Miniposter – Openbloeien

   1,75
  De enige manier om open te bloeien, is van binnenuit. Volg je hart. Volg je dromen. Laat de liefde stromen. OPENBLOEIEN Blaadje voor blaadje laat je jezelf zien, dat voelt eerst wat onwennig misschien. Hoe opener je wordt en durft te zijn, des te beter de zon je kan helen van pijn. Geef van binnenuit, laat de liefde stromen, volg daarin je hart en je mooiste dromen.
 • Miniposter met gedicht - Perfect Miniposter met gedicht - Perfect
  Je hoeft geen moeite te doen om jezelf te zijn, want jij bent, elk moment, perfect.  Lieverd, wat je ook doet, in welke bochten je jezelf ook wringt, hoe hard je ook rekt en strekt, zoals je nu bent, wie je gisteren was en hoe je morgen ook zult zijn, voor mij ben jij elke dag PERFECT.
 • Sale!
  Miniposter A5 - Stap - Foto Miniposter A5 - Stap

  Miniposter – Stap

   1,75
  Stappen zetten, hoe klein en onbewust ook .. Elke stap is er één. Niet elke stap die je zet, is vooruit en dikke pret, soms is een stap achteruit, een heel dapper besluit, of je zet de stap te blijven staan, omdat je niet weet hoe je verder wilt gaan, elke stap is er één en hoe moeilijk ook misschien, het laat je telkens weer een stukje van jezelf zien.

Ga naar de bovenkant