Herroepingsrecht / Bedenktijd

We hopen het niet, maar het kan weleens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling bij nader inzien niet wilt hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na schriftelijke (per mail) annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,00 – € 6,75 per (brievenbus)pakket, raadpleeg voor exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via info@op-gevoel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan gebruikelijk is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering
Producten die je op speciaal verzoek bestelt, worden op maat – volgens de door jou opgegeven specificatie – gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is na betaling definitief.