Levertijd / Verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dat lukt ons vanzelfsprekend niet altijd.
De gemiddelde levertijd is 2 – 5 dagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De bezorging verloopt via de postbode (of pakketbezorger) van PostNL. Over het algemeen zal dat de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Je pakketje afhalen

Als je in de buurt van Lichtenvoorde woont, is het mogelijk je pakketje af te halen. Over het ophaalmoment hebben we, nadat je besteld hebt, via de mail contact. Je klikt bij het plaatsen van je bestelling, vlak voor het betalen, op “afhalen” en je betaalt geen verzendkosten.

Verzendkosten


De vermelde prijzen in de webwinkel zijn
exclusief verzendkosten.

Verzendkosten Nederland

€ 1,95 voor één kaart + envelop of miniposter
€ 2,95 voor twee tot vijf kaarten + envelop of miniposters (combineren kan)
€ 4,95 voor bestellingen met houten houder(s) en/of groter dan vijf papierwaren tot 2 kg (brievenbuspakket met Track & Trace)
€ 6,95 voor bestellingen groter dan 2 kg (pakketpost met Track & Trace)

Verzendkosten België

€ 13,95 voor bestellingen tot 2 kg (met Track & Trace)
€ 19,95 voor bestellingen groter dan 2 kg (pakketpost met Track & Trace)