Een tekst op maat, speciaal voor jou

Samen vinden we de juiste woorden.

Misschien heb je een mooie wenskaart of miniposter gevonden in de webwinkel. Een tekst die kloppend voelt en precies bij jou en het moment past. Maar het kan ook zijn, dat de woorden nét niet aansluiten bij wat jij graag wilt zeggen.

Naast mijn eigen teksten, schrijf ik met liefde op maat. Speciaal afgestemd op jou dus! Dat kan een oneliner zijn voor je bedrijf, een gedicht voor je vriend(in), een tekst voor social media of je website én je kunt bij mij terecht om JOUW VERHAAL in woorden te laten vangen.

Dus ben je op zoek naar een unieke tekst, een tekst die helemaal past bij jou?!

Mail me, dan maken we een (bel)afspraak!

Contactformulier
Op maat - Unieke teksten speciaal voor jou

Over mijn werk praten

.. kan ik beter aan ervaringsdeskundigen overlaten ..

Mijn eigen methode ontwikkelen, om Reiki-cursussen te geven, was al heel lang een wens. Cursusmateriaal kan en mag dan niet ontbreken. Een reader, een programma, een flyer, een certificaat en marketingmateriaal, het was allemaal al jarenlang klaar, maar helaas alleen in mijn hoofd. Ik heb Maike gevraagd of zij samen met mij dit project aan durfde te gaan.

Yes, dat wilde ze.

Vanaf dat moment ontstond onze samenwerking. Maike zorgt voor orde in de chaos, voor rust in de tent, voor vertrouwen en veiligheid. Vooral dat laatste vind ik heel belangrijk, want ik heb mijn kennis, liefde en droom met haar gedeeld. Na een aantal maanden “har(d)t” werken, stond mijn unieke SANTALENA METHODE op papier …

Perfect, volmaakt en liefdevol.

www.santalena.nl

Maike heeft mijn verhaal op papier weten te zetten. Als beginnend ondernemer wist ik in mijn hoofd heel goed wat ik doe en waarom ik dit doe. Het schrijven of uitspreken hiervan, was een stuk moeilijker. Het raakte niet de kern.

Na een kennismakingsgesprek met Maike, voelde het direct goed. Vervolgens heeft Maike mij geïnterviewd om daarna mijn “waarom” op papier te zetten. Doordat ze zelf coach is, vraagt ze door en kijkt ze verder. Net zolang tot ze de kern van het verhaal te pakken heeft. Dit maakt haar zo bijzonder.

Ik vond de samenwerking met Maike super fijn en het voelde heel vertrouwd. Nu schrijft ik teksten vanuit mijn missie en visie en kan ik mijn klanten beter aanspreken. En heb ik een aantal kapstokken, waaraan ik mijn teksten kan ophangen. Zo klopt het altijd.

www.annemarieknoop.com

Al een poos was ik aan het worstelen met teksten voor mijn website. Nu kon ik heel lang blijven ploeteren, maar ook iemand inschakelen die hier heel goed in is. Het moest iemand zijn waar ik ook een klik mee heb en wie flexibel is met de wirwar van teksten in mijn hoofd.

Deze persoon vond ik in Maike. Maike kijkt verder dan alleen naar het bedrijf. Ze ziet ook de persoon die voor haar zit. Ze denkt mee, komt met mogelijkheden en schept duidelijkheid. Wat voor mij heel perfect werkte. Dankjewel lieve Maike!

www.styledbydebby.nl

Maike heeft mij enorm geholpen met mijn teksten voor de website en mijn flyer. Al na één gesprek wist Maike wie ik ben en waar ik voor sta.

Ze luistert, vraagt door en helpt je bij het helder krijgen van je verhaal.
Ze is meer dan alleen een tekstschrijver, ze denkt echt met je mee!

Ik heb genoten van de prettige samenwerking!

Vol trots bekijk ik nu mijn website. Het klopt!

www.mooisterkwendy.nl